Akvatlon za osnovne in srednje šole gorenjske regije odlično uspel

Triatlonski klub Trisport, je v sodelovanju s Termami Snovik, tudi tokrat uspešno izpeljal področno tekmovanje v akvatlonu za osnovne in srednje šole gorenjske regije.

Nastopilo je blizu sedemdeset osnovnošolcev, osnovnošolk in dijakov. V izredno lepem vremenu in idiličnem tekmovalnem vzdušju, smo lahko spremljali lepo in dobro organizirano tekmo. Predvsem veseli dejstvo, da so vsi nastopajoči tekmo končali z nasmeškom na obrazu in z novo lepo športno izkušnjo.

Najštevilčnejša udeležba otrok je bila tokrat iz OŠ Rodica, za kar gre zasluga predvsem Boštjanu Posediju, ki vsako leto uspe pripeljati na tekmovanje vedno večje število učencev in učenk.

Poudariti velja, da so zmagovalci vsi, ki so se upali podati na tekmovalno preizkušnjo v plavanju in teku. Organizatorji smo poskrbeli, da so bili najboljši nagrajeni z medaljami, vsi otroci pa so prejeli priznanja in praktične nagrade.

V upanju, da se bo drugo leto tekmovanja udeležilo še več udeležencev, smo prireditev zaključili s skupinskim fotografiranjem.

>> REZULTATI – dodani na novo dne 30.5.2016. Zaradi pravila, da se na tekmo uvrsti 1/4 ali minimalno 5 tekmovalcev iz kategorije, se je v kategoriji Dečki 2005 in mlajši v nadaljnje tekmovanje uvrstilo prvih 6 tekmovalcev.