GARMIN TRIATLON BLED 2014 USPEL

Dvanajsta izvedba blejskega triatlona je postregla z bogato mednarodno udeležbo tekmovalcev iz kar 19 držav. Preko 400 triatloncev se je pomerilo na različnih razdaljah, tako otroških kot rekreativnih in pravih olimpijskih.

Obe zmagi na olimpiku sta odšli na Madžarsko – odnesla sta jih Bicsak Bence in Sarsegi Noemi , pred našima Anjo Rugelj in Matijo Medenom ter našo Marušo Klemenc in Milanom Toninom iz Srbije.

Na mladinski razdalji super sprinta pa sta pokale dvignila Trisportovca Matevž Planko in Tjaša Vrtačič pred Kristino Uršič in Jako Kaplanom ter Beatrice Weis iz Avstrije ter Urhom Klenovškom. Podrobnejše rezultate si lahko ogledate v prejšnjem prispevku Rezultati Garmin triatlona Bled 2014

Tekmovanje je potekalo v prijetnem poznopoletnem vzdušju, tekmovalce je na olimpiku celo pospremilo letos tako pogrešano sonce, ki je spet blejske kulise napravilo nepozabne za eno leto.

Tekmovanja se bo še posebej zapomnila tudi peščica triatloncev, ki se je po okroglo 30 letih spet postavila na startno linijo blejskega triatlona – čestitke!

Miro Kregar

Fotografije Mira Kregarja: Fotogalerija Garmin triatlon Bled 2014 – Miro Kregar

Fotografije  Tomaža Vrtačiča, bogato galerijo njegovih fotografij s prireditve, pa si lahko ogledate na povezavi: Fotogalerija Garmin triatlon Bled 2014 – Tomaž Vrtačič

Pokrovitelji Triatlona Bled 2014

garmin150
grec90 dnevnik90 triglav90 proaction90 saucony90
cb90 ambroz90 dana90 fundacija