Rekreativno plavanje

TRISPORT – ŠOLA TRIATLONA ZA ODRASLE

Kdor bi želel narediti prvi korak v triatlonu (ali tudi drugega), je prišel na pravo mesto. V TRISPORTU lahko najdete strokovno izobražene trenerje in strokovne delavce 1,2, ki vas vodijo od čistih osnov različnih športov do vrhunskega treninškega procesa.  Kontakt: miro.kregar@siol.net – 041 641 527

Največkrat je plavanje največji problem vseh začetnikov, kolesariti in teči že skoraj vsak malo zna. Seveda so kasnejši koraki, vadba tehnike in procesov, ki zahtevajo strokovni pristop, potrebni tudi pri kolesarjenju in teku – ampak pri plavanju ste vezani še na mogoče termine v vodi. Zatorej so spodaj prvo navedeni plavalni termini.

Rekreativno plavanje

Vadba v Kamniku in Snoviku je namenjena predvsem odraslim vseh starosti, ki že imajo nekaj plavalnih izkušenj in vsaj nekaj osnov kravla. Treningi so sistematično planirani skozi celotno obdobje termina in se brez težav prilagodijo tudi glede na potrebe posameznika.

Zimsko plavanje v Termah Snovik pričenjamo v začetku septembra in traja vse do junija, ko se odpre letni bazen v Kamniku. Poleti tako nabiramo vodne kilometre v Kamniku vse do zaprtja bazena ob koncu avgusta. Posebne opreme za treninge ne potrebujete, vse plavalne pripomočke priskrbimo mi, vsaj za začetek.

Vodja skupine:

Miro Kregar, Tel: 041/641-527
e-mail: miro.kregar@siol.net

Kraj in čas rekreacijske vadbe:

Poletni termin: kamniški bazen – ponedeljek, sreda, petek, 19:00 – 20:00

Zimski termin: Terme Snovik – ponedeljek 19:30 – 20:30, četrtek 19:30 – 2o:30

 

Potrebna oprema in pripomočki: kopalke, plavalna očala.

Cena:

Poletni termin Kamnik: 125 € (3 x tedensko od odprtja do zaprtja bazena)

Zimski termin Snovik: 230 € (2x tedensko, za 3 mesece)

                                                125 € (1x tedensko, za 3 mesece)

V OKVIRU ŠOLE TRIATLONA ZA ODRASLE SODI TUDI KOLESARKI IN TEKAŠKI DEL.

2. REKREATIVNO KOLESARJENJE

3. REKREATIVNI TEK