Rekreativno plavanje

TRISPORT – ŠOLA TRIATLONA ZA ODRASLE

Kdor bi želel narediti prvi korak v triatlonu (ali tudi drugega), je prišel na pravo mesto. V TRISPORTU lahko najdete strokovno izobražene trenerje in strokovne delavce 1,2, ki vas vodijo od čistih osnov različnih športov do vrhunskega treninškega procesa.  Kontakt: miro.kregar@siol.net – 041 641 527

Največkrat je plavanje največji problem vseh začetnikov, kolesariti in teči že skoraj vsak malo zna. Seveda so kasnejši koraki, vadba tehnike in procesov, ki zahtevajo strokovni pristop, potrebni tudi pri kolesarjenju in teku – ampak pri plavanju ste vezani še na mogoče termine v vodi. Zatorej so spodaj prvo navedeni plavalni termini.

Rekreativno plavanje

Vadba v Kamniku in Snoviku je namenjena predvsem odraslim vseh starosti, ki že imajo nekaj plavalnih izkušenj in vsaj nekaj osnov kravla. Treningi so sistematično planirani skozi celotno obdobje termina in se brez težav prilagodijo tudi glede na potrebe posameznika.

Zimsko plavanje v Termah Snovik pričenjamo v začetku septembra in traja vse do junija, ko se odpre letni bazen v Kamniku. Poleti tako nabiramo vodne kilometre v Kamniku vse do zaprtja bazena ob koncu avgusta. Posebne opreme za treninge ne potrebujete, vse plavalne pripomočke priskrbimo mi, vsaj za začetek.

Vodja skupine:

Miro Kregar, Tel: 041/641-527
e-mail: miro.kregar@siol.net

Kraj in čas rekreacijske vadbe:

Poletni termin: kamniški bazen – ponedeljek, sreda, petek, 19:00 – 20:00

Zimski termin: Terme Snovik – ponedeljek 19:30 – 20:30, četrtek 19:30 – 2o:30

 

Potrebna oprema in pripomočki: kopalke, plavalna očala.

Cena:

Poletni termin Kamnik: 125 € (3 x tedensko od odprtja do zaprtja bazena)

Zimski termin Snovik: 230 € (2x tedensko, za 3 mesece)

                                                125 € (1x tedensko, za 3 mesece)

V OKVIRU ŠOLE TRIATLONA ZA ODRASLE SODI TUDI KOLESARKI IN TEKAŠKI DEL.

2. REKREATIVNO KOLESARJENJE

3. REKREATIVNI TEK

POLETNA ŠOLA TRIATLONA ZA ODRASLE

V življenju se srečamo z mnogimi izzivi. Včasih nam pridejo na pot sami, včasih pa si jih sami poiščemo. Iz različnih vzrokov. Pretečemo 10 km, mali maraton, prekolesarimo Malo Franjo, Vršič…kaj sedaj… nov izziv… TRIATLON.!!!

Trenerji triatlona smo tu zato, da vam pomagamo pri spopadanju s temi izzivi. Zatorej organiziramo POLETNO ŠOLO TRIATLONA ZA ODRASLE, kjer se naučite pravilnega plavanja, kolesarjenja in teka – vse pod vodstvom trenerjev ali bolj učeno – licenciranih strokovnih delavcev – TK TRISPORT KAMNIK.

Konkretno. Izdelan dobite plan za:  2 x tedensko plavanje, 2 x tedenski tek in 2 x tedensko kolesarjenje (pa lahko še za sedmi dan – počitek.   J ).

Npr. PON-PLAV, TOR-KOLO, SRE-PLAV, ČET-TEK, PET-KOLO, SOB-TEK, NED-FREJDEJ.

Lahko se pridružite organizirani vadbi ali treninge opravite sami v lastni režiji. V praksi se je doslej najbolje izkazala kombinacija obojega – kot vam pač dopušča čas.  Zaradi tehnike je plavanje najbolj potrebno kontrole, tek tudi na začetku, kolo vam pokažemo in samo še vadite. Mi pa povemo kaj in zakaj.

Na vas je potem, da po svojih zmožnostih samo vztrajate do konca poletja, ko vam sledi zaslužena nagrada, in sicer:

BREZPLAČNA STARTNINA NA TRIATLONU ZA VSAKOGAR na TRIGLAV TRIATLONU BLED (sobota, 2.9.2023)

TRISPORT VAM PODARI TUDI ZLATO PLOŠČICO ZA NA INDIVIDUALIZIRAN POKAL ”MOJ PRVI TRIATLON” – v primeru, da bi želeli, po načelu postopnosti, podaljševati tekmovalne razdalje na sprint, standard, polovični in Ironman triatlon, vam ga priporočamo (cena cca 20 eur). Je pa lep – in zaslužen!! J .

Cena celotnega paketa za 10 tednov je 185 eur. Na vas je samo, da po najboljši moči izpolnjujete planirane treninge in na cilju blejskega triatlona ponosno dvignete roke.  J

Miro z ekipo