Triatlon Bled bo mednarodno obarvan

udelezbaOb polnoči, ko so bile zaključene spletne prijave, je bilo na Garmin Triatlon Bled 2014 prijavljenih 448 tekmovalcev iz kar 18 držav. Končno število prijavljenih utegne biti še precej večje, saj bodo mnogi, kot običajno, prijavne formalnosti opravili na dan prireditve, pred samim štartom.

V kolikor ste med tistimi, ki so zamudili možnost spletne prijave in nameravate formalnosti opraviti pred samim tekmovanjem vas prosimo, da na prizorišče triatlona pridete dovolj zgodaj in v naši INFO pisarni brez nepotrebne živčnosti opravite vse potrebno.

Vremenska napoved za konec tedna je obetavna, zato se lahko nadejamo zanimivega in zabavnega športnega praznika ob 30. letnici triatlona v Sloveniji.

Veteranom, ki so se udeležili prvega triatlona pred tridesetimi leti, pa Turizem Bled pripravlja manjše presenečenje, oz. brezplačno pogostitev z znamenito blejsko kremšnito, kavo in posebno spominsko plaketo.

Zatorej vsi triatlonci, ter seveda tudi vsi ostali, toplo in prisrčno vabljeni na letošnji Garmin Triatlon Bled, četudi zgolj v vlogi gledalca, ali navijača, saj smo prepričani, da bo na letošnji, jubilejni prireditvi precej priložnosti tudi za obujanje spominov in prijetno druženje.